Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Rakamaz Város Polgármesteri Hivatala nyitott a város és városkörnyéki polgárok számára. Mindennapi életünk során egyre többször kell igénybe vennünk a Hivatal által nyújtott közszolgáltatásokat. Éppen ezért minőségpolitikánkban kiemelt szerepe van az ügyfélközpontúságnak. Hivatali ügyintézési tevékenységünk során igyekszünk a legjobb tudásunk, felkészültségünk szerint szolgálni, kiszolgálni polgárainkat.

A város honlapján szeretnénk az Önök számára megkönnyíteni, gyorsabbá tenni az ügyintézést, ugyanakkor ezáltal egy kicsit betekintést is adunk a munkánkba. Szeretnénk megfelelni a város polgárai egyre igényesebb és szigorúbb elvárásainak. Rohanó világunkban elvárásként fogalmazódik meg, hogy ügyfeleinknek tájékozódás céljából ne kelljen befáradniuk az ügyintézőhöz, saját ügyében mindenki tájékozott, felkészült legyen. A felkészült ügyfelek a mi munkánkat is segítik, gyorsabbá teszik az ügyintézést.

Bízunk abban, hogy az itt megjelenő ügyleírások számos kérdésükre választ adnak. Igyekeztünk összefoglalni a Hivatalunkban intézhető, leggyakrabban előforduló ügyeket, azok jogszabályi hátterét, a benyújtandó kérelem formáját és a hozzá csatolandó kötelező mellékleteket, az ügyintéző nevét, elérhetőségét.Az internetes szolgáltatás célja, hogy minél több ügyben csak egyszer, a tényleges ügyintézéskor jöjjön be az ügyfél vagy képviselője a Hivatalba.

Ezek csak az első lépéseink a papírmenetes ügyintézés felé vezető úton.

A kölcsönös együttműködés alapja a bizalom. Forduljanak hozzánk bizalommal, ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban bármilyen észrevételt szeretnének tenni.

Köszönjük bizalmukat, várjuk észrevételeiket.